Type F

Hou je van wat meer leefruimte? Dan is type F perfect voor jou, met 101 tot 103 m2 woonoppervlakte tot je beschikking. Dit type is er in 2 subtypes, te weten F5 en F14, over de begane grond en 2e tot en met 5e verdieping verdeeld.

Algemeen
Net zoals de overige types bieden de type F appartementen eigentijds comfort met een moderne keuken met inbouwapparatuur en badkamer met inloopdouche. De woonkamer biedt ruim plaats aan een eet- en zithoek met verschillende opstellingsmogelijkheden.

Subtype F-5
Op de begane grond vind je subtype F-5 welke beschikt over een groot terrasbalkon. Dit type heeft een riante master bedroom met hoekligging én een tweede slaapkamer, beide vanuit de woonkamer toegankelijk. Andere fijne kenmerken van dit type zijn een 2e toilet, een interne berging in het appartement en extra buitenberging direct naast de voordeur gelegen.

Subtype F-14
Dit type met charmante rondingen grenst en kijkt uit op de onder architectuur aangelegde daktuin. De zeer ruim opgezette hal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de moderne badkamer met douche en toilet, de berging en een 2e gastentoilet. Zowel in het appartement als in de kelder is een berging voorzien.

Afwerking
De sausklare wanden en vloeren welke zijn voorzien van vloerverwarming met zwevende dekvloer, vormen een goede basis om van dit appartement jouw thuis te maken. De afwerking kan geheel naar eigen smaak worden ingevuld.

Alle type F appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de kelder. Tevens is er in de kelder ruimte voor het stallen van je fiets.

Scroll naar beneden om de appartementen van dit type te bekijken

Begane grond

Tweede verdieping

Derde verdieping

Vierde verdieping

Aan de artist impressions en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.