Type B

Type B kom je tegen op de begane grond en 1e verdieping van het complex. Er zijn in totaal 8 appartementen van dit type. Type B is van alle gemakken voorzien en tussen de 60 m2 en 70 m2 groot. Binnen dit type maken we onderscheid tussen subtype B-2 en B-9.

Algemeen
Voor de type B appartementen geldt dat ze een ruime living hebben met een eigentijdse open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Alle appartementen beschikken over een balkon, bij sommige over de gehele breedte van het appartement, andere hebben een balkon dat bereikbaar is vanuit de woon- of slaapkamer. Het toilet bevindt zich in de moderne badkamer, die tevens is voorzien van een douche. Verder beschikt dit type over een separaat 2e toilet, een interne berging voor jouw wasmachine en droger én een buitenberging.

Subtype B-2
Subtype B-2 heeft een van de woonkamer gescheiden slaapkamer met entree vanuit de hal.

Subtype B-9
Subtype B-9 is het ruimer bemeten en heeft een L-vormige woonkamer, die middels een glazen wand met wit stalen deur van de slaapkamer wordt gescheiden. De slaapkamer geeft directe toegang tot de badkamer. Vanuit dit type kijk je uit op de met groen bedekte daktuin.

Afwerking
Binnen het appartement zijn alle wanden sausklaar. De vloeren zijn voorzien van vloerverwarming met zwevende dekvloer. De afwerking van de vloer is helemaal aan jou!

Alle type B appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de kelder. Tevens is er in de kelder ruimte voor het stallen van je fiets.

Scroll naar beneden om de appartementen van dit type te bekijken

Begane grond

Eerste verdieping

Aan de artist impressions en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.