Type A

Wil je niet te ruim wonen, maar wel comfortabel? Dan is Type A een uitkomst voor jou. De 4 type A studio’s, gelegen op de 1e tot en met de 4e verdieping zijn van alle gemakken voorzien en zijn ongeveer 51 m2 groot.

Algemeen
Woon je in een type A, dan is dat comfortabel wonen met dezelfde luxe afwerking als de overige types. De studio’s beschikken over een fraaie woon-/slaapkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Verder vind je in dit type een badkamer met douche en toilet. De vele ramen, hoekligging en Franse balkons zorgen voor een aantrekkelijke lichtinval. De type A appartementen beschikken allemaal over een aparte interne berging voor uw wasmachine en droger en daarnaast een eigen buitenberging in de kelder.

Afwerking
Binnen de studio’s zijn alle wanden sausklaar. Daarnaast zijn de vloeren voorzien van vloerverwarming met zwevende dekvloer. De afwerking van de vloer voor de studio’s op de 1e tot en met 4e verdieping is helemaal aan jou!

Voor twee van de vier studio's is een eigen parkeerplaats in de kelder voorzien. Tevens is er in de kelder ruimte voor het stallen van je fiets.

Scroll naar beneden om de appartementen van dit type te bekijken

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

Vierde verdieping

Aan de artist impressions en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.