Type D

Op zoek naar een appartement voorzien van alle gemakken en royale living? Type D is dan de juiste keuze. De 16 type D appartementen bieden comfort en zijn ruim opgezet, variërend van 80 m2 tot 99 m2. Binnen dit type maken we onderscheid tussen subtype D-4, D-7 en D-8.

Algemeen
Alle appartementen van type D beschikken over een riante woonkamer met volledig ingerichte keuken, een separaat 2e toilet en een balkon dat grenst aan de woon- en/of slaapkamer(s). Extra genieten van de frisse buitenlucht? De D-type appartementen die zijn gelegen op de begane grond hebben een extra groot terrasbalkon.

Subtype D-4
Subtype D-4 is het ruimst bemeten met 90 m2 woonoppervlakte. Deze appartementen hebben 2 slaapkamers, een gecombineerde binnen-/buitenberging en een moderne badkamer met douche.

Subtype D-7
Subtype D-7 heeft 1 slaapkamer met toegang tot de ensuite badkamer met douche. Tevens heeft dit type een zeer ruim bemeten interne berging én een externe buitenberging direct grenzend aan het appartement. Het uitzicht op de onder architectuur aangelegde daktuin is een extra bonus!

Subtype D-8
Subtype D-8 heeft een L-vormige woonkamer, die middels een glazen wand met wit stalen deur van de slaapkamer wordt gescheiden. De slaapkamer geeft directe toegang tot de ensuite badkamer. Naast een interne berging beschikt type D-8 over een externe berging in de kelder. Net als bij subtype D-7 geniet je ook hier van prachtig zicht op de daktuin.

Afwerking
De wanden van het appartement worden sausklaar opgeleverd. Zit jij er ook graag warmpjes bij? Voor uw comfort is het gehele appartement voorzien van vloerverwarming met zwevende dekvloer. De vloerafwerking kunt u geheel naar eigen smaak invullen.

Alle type D appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de kelder. Tevens is er in de kelder ruimte voor het stallen van je fiets.

Scroll naar beneden om de appartementen van dit type te bekijken

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

Vierde verdieping

Aan de artist impressions en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.