Type E

Riant wonen op steenworp afstand van het stadscentrum van Hilversum? Lees dan snel verder. De type E appartementen van Residence Gooiland zijn ruim van opzet, met minimaal 94 m2 en maximaal 100 m2 aan woonruimte tot je beschikking. Van dit type zijn er 8 beschikbaar. Je vindt dit type op alle verdiepingen van het complex in 4 verschillende subtypes.

Algemeen
Alle type E appartementen hebben charmante organische rondingen en een hoekligging met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer loop je zo het balkon op voor wat frisse lucht.

Subtype E-1
Dit type met hoekligging biedt 2 riante slaapkamers die uitkomen op een 2e hal met toegang tot de badkamer. Het 2e toilet bevindt zich in de entreehal. Extra veel opslagruimte vind je in de 2 bergingen in het appartement én in de buitenberging die direct naast de voordeur van het appartement is gelegen.

Subtype E-5
Binnen dit type met hoekligging vind je twee slaapkamers, welke grenzen aan de woonkamer. Naast een grote badkamer met douche en toilet is er nog een extra 2e toilet in het appartement aanwezig. Naast een berging in het appartement is er ook nog een berging in de kelder.

Subtype E-6
Dit type is qua afmeting en indeling gelijk aan subtype E-5, met als enige verschil dat de afmetingen van de slaapkamers anders zijn verdeeld. Dit hoekgelegen type heeft dus ook 2 slaapkamers die vanuit de woonkamer toegankelijk zijn en hebben naast een toilet in de badkamer een 2e toilet voor gasten. Ook is er een berging in het appartement en een extra buitenberging in de kelder.

Subtype E-13
Dit type heeft een zeer royale U-vormige woonkamer met open keuken die grenst aan de gecombineerde binnen- en buitenberging. Daarnaast beschikt dit type over een tweede interne berging voor je wasmachine en droger, opslagruimte genoeg dus! Het toilet bevindt zich in de badkamer, welke tevens voorzien is van een moderne douche. Vanuit dit type kijk je uit op de onder architectuur aangelegde daktuin.

Afwerking
De sausklare wanden hoeven enkel nog voorzien te worden van jouw favoriete kleur of behang. De vloerverwarming met zwevende dekvloer zorgt voor veel comfort door het hele appartement en kun je naar eigen smaak voorzien van de gewenste afwerking.

Alle type E appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de kelder. Tevens is er in de kelder ruimte voor het stallen van je fiets.

Scroll naar beneden om de appartementen van dit type te bekijken

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

Vierde verdieping

Aan de artist impressions en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.