Type C

Gaat je voorkeur uit naar iets meer leefruimte? Dan is type C waar jij naar op zoek bent. Er zijn in totaal 6 appartementen van dit type, verdeeld over alle verdiepingen van het complex. De grootte varieert van 77 m2 tot 79 m2. Binnen dit type maken we onderscheid tussen subtype C-3 en C-7.

Algemeen
De ruime living met moderne keuken geeft directe toegang tot het balkon en biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Zie jij jezelf hier al zitten?

Subtype C-3
Subtype C-3 heeft een hoekligging met organische rondingen en een extra ruime living. De slaapkamer en badkamer, toegankelijk vanuit de hal, zijn van elkaar gescheiden. Daarnaast is er een 2e toilet aanwezig, wel zo handig voor je gasten. Subtype C3 heeft naast een interne berging ook een buitenberging gelegen in de kelder.

Subtype C-7
Bij de appartementen met subtype C-7 loop je vanuit je slaapkamer zo de ensuite badkamer in. Voor gasten is er een 2e toilet aanwezig. Subtype C-7 heeft een ruime berging in het appartement die zowel van binnen als buiten toegankelijk is.

Afwerking
De wanden van het appartement worden sausklaar opgeleverd. Daarnaast is het appartement voorzien van vloerverwarming met een zwevende dekvloer. Een fijne basis zodat je met zelf gekozen vloerafwerking jouw eigen stijl aan het appartement kunt toevoegen!

Alle type C appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de kelder. Tevens is er in de kelder ruimte voor het stallen van je fiets.

Scroll naar beneden om de appartementen van dit type te bekijken

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

Vierde verdieping

Aan de artist impressions en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.