Online en overzichtelijk

Procedure

Kans maken op zo'n fijn appartement in Hilversum?
Hieronder vind je de procedure van Residence Gooiland uitgelegd.

Inschrijven

jouw account

Schrijf je in!

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in Residence Gooiland dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Schrijf je in

Maak je keuze

De Pre-Rent is gesloten

De Pre-Rent is inmiddels gesloten.

Hoewel de Pre-Rent is gesloten, kun je nog altijd je favoriete top 5 aan ons doorgeven. Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je daarna jouw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. We vragen je om een ‘top 5’ door te geven. Hierdoor vergoot je je kans op een appartement.

Het voltooien van je inschrijving doe je door in jouw eigen online omgeving het inschrijfformulier volledig in te vullen, jouw ‘top 5’ toe te voegen en de gevraagde stukken te uploaden.

Let op: alleen volledige accounts (en dus ook vragenlijsten) worden behandeld.

De toewijzing

Start verhuur

Heb je onze Pre-Rent gemist? Geen paniek. Na deze exclusieve week van de Pre-Rent vond de eerste toewijzing plaats en daarna is de officiële verhuur gestart. Net als de Pre-Rent wederom online. Ook gelden hierbij dezelfde voorwaarden – zo worden enkel volledige accounts door ons in behandeling genomen. Van volledig ingevulde vragenlijsten tot alle gewenste documenten – double check je account en klik daarna op 'opslaan'. Zo ben je verzekerd van jouw deelname en maak je kans op jouw droomappartement in Residence Gooiland!