Staat je vraag hier wellicht bij?

FAQ

Hoe kan ik een appartement huren in Residence Gooiland?
Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de procedure én informatie over de appartementen. De verhuur van de appartementen gaat volledig digitaal via deze projectwebsite. Kijk bij huurvoorwaarden wat de voorwaarden zijn om een appartement te kunnen huren.

Wat is de minimale huurperiode?
De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.

Waar kan ik mijn auto parkeren?
In de ondergrondse parkeergarage is ruimte voor één auto per appartement. Voor de 4 studio’s geldt dat er 2 inclusief en 2 exclusief een parkeerplaats zijn. Je huurt verplicht een parkeerplaats bij je appartement, de kosten hiervoor zijn € 100 per maand.

Heb ik een berging tot mijn beschikking?
Iedere woning beschikt over een inpandige binnen- en/of buitenberging gelegen in of grenzend aan de woning of in de kelder, dit wordt bij de type beschrijvingen aangegeven. Iedere huurder heeft toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstallingen, welke gelegen zijn in de kelder.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?
De eerste woningen zijn in maart 2023 opgeleverd.

Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?
Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor specifieke leveringen en diensten. Daarnaast moet je rekenen op bijkomende eigen kosten, zoals bijvoorbeeld gas, elektriciteit en water, maar ook een internet- en tv-abonnement. De servicekosten zijn € 60,- per maand.

Hoe zijn de woningen van Residence Gooiland afgewerkt?
De wanden in de woningen zijn sausklaar. Daarnaast zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en van een zwevende dekvloer. De vloer kun je geheel naar eigen smaak plaatsen. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond en ingericht met modern sanitair. De ingebouwde keuken heeft fraaie inbouwapparatuur.

Zijn de meubels en kasten die op de impressies staan inclusief?
De artist impressions zijn gemaakt om een indruk te geven hoe de woningen ingericht kunnen worden. De getekende meubels, (inbouw)kasten, accessoires etc. krijg je niet bij de woning.

Disclaimer
Aan de artist impressions, foto's en plattegronden op deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

Appartementen met glazen scheidingswand
De appartementen nummers GO-09; GO-10; GO-21; GO-22; GO30; GO-31; GO-39; GO40; GO-48; GO-49 worden voorzien met een glazen scheidingswand, zie hiervoor de tekening. Deze glazen scheidingswand die tussen woon- en slaapkamer is geplaatst op de tekening (stippellijn) is indicatief voor de afscheiding. De afscheiding zal in het werk geplaatst worden en kan qua positie enigszins afwijken van de positionering op de tekening.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met NMG Wonen.
residencegooiland@NMG.nl