.
.

50 VRIJE SECTOR HUUR APPARTEMENTEN

100% verhuurd!

In het hart van het mondaine Hilversum aan de Langestraat verrijst Residence Gooiland. Een mooi nieuw appartementengebouw met 50 vrije sector huurappartementen. In Residence Gooiland staat ultiem leefplezier centraal. Zie jij jezelf hier al wonen? De wederverhuur verloopt via www.nmgwonen.nl. Schrijf je daar in en blijf op de hoogte van de beschikbaarheid.

Studio's * 2-kamerappartementen * 3-kamerappartementen

Alle woningen zijn reeds opgeleverd.

In het hart van het mondaine Hilversum aan de Langestraat verrijst Residence Gooiland. Een mooi nieuw appartementengebouw met
50 vrije sector huurappartementen waar jij nu kunt wonen.

Het ontwerp van het gebouw past met zijn organische rondingen en zachte kleurtinten op fraaie wijze bij het naastgelegen hotel en theater Gooiland, een monument van Duijker. Het appartementencomplex wordt omringd door het bruisende stadscentrum van Hilversum, waarmee voorzieningen binnen handbereik zijn. Het atrium, gelegen in het hart van het gebouw, zorgt door de fraaie lichtinval met frisse groeninvulling voor een gastvrije entree. De stijlvolle balkons nodigen uit voor het ware Goois genieten en geven het geheel een Residence waardige uitstraling!

In Residence Gooiland staat ultiem leefplezier centraal. Alle appartementen bieden hedendaags comfort met eigentijdse voorzieningen, een stijlvol afwerkingsniveau en met oog voor sfeer die je met eigen inbreng een vertrouwd thuisgevoel geven.

Alle woningen zijn verhuurd en reeds opgeleverd. Het actuele aanbod vind je terug op www.nmgwonen.nl

Bekijk al onze types!

Selecteer je favoriete type

Meer over de procedure

Fijne kenmerken

✔ 50 vrije sector huurappartementen
✔ Keuze uit 7 types
✔ Vanaf 50 m2 tot maar liefst 115 m2
✔ Studio, 1 of 2 slaapkamers
✔ Binnen- en/of buitenberging
✔ Eigen parkeerplaats in de kelder
✔ Ruimte voor stallen van fietsen
✔ Volledig ingerichte keuken
✔ Badkamer met douche
✔ Frans-, terras- of gewoon balkon
✔ Gelegen aan rand van het centrum

Hartje centrum en natuur binnen handbereik

Het bruisende Hilversum biedt voor elk wat wils. Naast de leuke eettentjes, winkels en bijzondere architectuur, is de mooie omgeving van Hilversum de grootste troef van de stad. De prachtige natuur van de Gooi en Vechtstreek nodigt uit tot wandelen of fietsen. Ook vertier op het water van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen ligt binnen handbereik.

Contact

E residencegooiland@nmg.nl
W www.residencegooiland.nl
T 088 200 70 30

Mail ons